NIEUWS

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.


Feestelijk pensioen

Onder Ons heeft tijdens Beursvloer 2022 ruimte beschikbaar gesteld voor Hospice Berkenstein.

Geslaagde Beursvloer 2022

Donderdag 20 oktober 2022 mochten we een prachtige Beursvloer Veenendaal met elkaar beleven. Lokale maatschappelijke organisaties en Veense bedrijven vonden elkaar tijdens het netwerken en wisselden vraag en aanbod met elkaar uit.

Beursvloer in De Rijnpost

Voor diegenen die de Beursvloer niet kennen hebben we met medewerking van #ditisveenendaal en Lilian Steensma een mooi artikel geschreven. De Rijnpost heeft dit geplaatst. Op deze manier hopen we ook weer, net als met de advertentie op de Welkomstborden, Veense ondernemers en organisaties te enthousiasmeren om deel te gaan nemen aan dit prachtige evenement.

Heb jij ons al gezien?

Op de welkomstborden, die langs alle toegangswegen staan in Veenendaal, is de Beursvloer de komende weken zichtbaar.

Zeg het met beelden

Op de website staat al veel uitgelegd over de Beursvloer maar soms kan beeldmateriaal net iets extra's bieden.

Geslaagde training

Donderdag 1 september hebben 15 personen de Beursvloertraining gevolgd. Doel van de training is maatschappelijke organisaties voorbereiden op hun deelname aan het Beursvloer-evenement.

Beursvloertraining

Op donderdag 1 september 2022 verzorgen wij voor alle maatschappelijke organisaties uit Veenendaal een gratis Beursvloertraining. Door het volgen van deze training ben je niet alleen klaar voor het Beursvloer-evenent zelf maar leer je gemakkelijk om met bedrijven samen te werken. Jij doet toch ook mee?

We zijn er weer!

Wat fijn om te kunnen melden dat Beursvloer Veenendaal gepland staat en wel op donderdag 20 oktober 2022. Alle maatschappelijke organisaties met hulpvragen en alle bedrijven die graag iets goeds doen voor onze stad zijn van harte welkom.

Beursvloer Veenendaal 11 juni 2020 afgelast

Vanwege het Coronavirus heeft Stichting Samen voor Veenendaal moeten besluiten om de geplande Beursvloer niet door te laten gaan.

Save the date

Beursvloer Veenendaal 2020 vindt plaats op donderdag 11 juni. Noteer 'm alvast in de agenda!

Update Matchlijst 2019

Er zijn alweer alweer ruim 4 maanden voorbij, tijd dus voor een update van de matches die gemaakt zijn op Beursvloer Veenendaal 2019.

Videoverslag Beursvloer Veenendaal 2019

Job Dijk van Steiger Studio's heeft een mooi videoverslag gemaakt van de tiende Beursvloer Veenendaal.

Dé matchlijst van Beursvloer Veenendaal 2019

Wilt u weten wat voor matches er gemaakt zijn op Beursvloer Veenendaal van 13 juni 2019? Dat kan.

Fotoreportage

Om de sfeer van de tiende Beursvloer Veenendaal nog eens te beleven, hebben we een mooie fotoreportage klaarstaan.

Een prachtig resultaat

In nog geen anderhalf uur matchen zorgden de aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties voor 109 matches met een maatschappelijke waarde van € 107.703,-. Een prachtig resultaat.

Artikel Veenendaalse Krant; Beursvloer gaat niet over geld.

Vorige week gaven Jos Schilte (spreekstalmeester Beursvloer Veenendaal) en Angelique Ottens (projectleider Beursvloer Veenendaal) een interview voor de Veenendaalse Krant over de 10e Beursvloer Veenendaal. Wat is een Beursvloer? Voor wie is de Beursvloer? En waarom organiseert Samen voor Veenendaal, met vele partners, deze Beursvloer?

Succesvolle Beursvloertraining bij TraineesPoint

Dinsdagavond 16 april jl. verzorgde projectleider Angelique Ottens een Beursvloertraining aan diverse maatschappelijke organisaties uit Veenendaal. Doel; hen voorbereiden op hun deelname aan Beursvloer Veenendaal.

Gratis Beursvloertraining Effectief Matchen

Voor alle maatschappelijke organisaties uit Veenendaal die deelnemen aan de Beursvloer of voornemens zijn deel te gaan nemen organiseren wij een gratis Beursvloertraining 'Effectief Matchen'.

Jubileum Beursvloer Veenendaal

Op 13 juni 2019 wordt in Veenendaal voor de 10e keer een maatschappelijke Beursvloer georganiseerd. Reden om extra feestelijk uit te pakken. Bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties zijn weer van harte welkom vanaf 15.30 uur in Hotel van der Valk Veenendaal.


VRIENDEN

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions