Goed voorbereid

< Ga terug

Tijdens de Beursvloertraining op 28 mei 2024 zijn een aantal organisaties getraind om op de Beursvloer mooie matches te maken. Zij geven de training gemiddeld een dikke 8.

We verzorgen de training voor organisaties die niet weten wat de Beursvloer voor hun organisatie kan betekenen. Maar ook organistaties die dat al wel zien en snappen komen om 'gewoon' goed voorbereid te zijn.

We hebben doorgenomen wat de Beursvloer precies is en zijn aan de slag gegaan met het stellen van goede hulpvragen. Er zijn namelijk ook 'minder' goede hulpvragen die dus ook lastiger zijn om te matchen. Daarna hebben we samen nagedacht over leuke tegenprestaties en zijn we pitches gaan oefenen. Al met al een hele inspirerende middag, ook voor mij als trainer.

Hieronder enkele reacties van deelnemers:

"De trainer had een duidelijk verhaal en je kon al je vragen kwijt. Er was ook overal antwoord op ;-). Na deze middag is het voor mij veel duidelijker geworden wat Beursvloer Veenendaal inhoudt."

"De trainer is bevlogen en enthousiast. Het was een heel helder verhaal en fijn ook om deze informatie te ontvangen. Ik heb veel tips ontvangen waar ik mee aan de slag kan. Wij gaan ons aanmelden."

< Ga terug
Beursvloer Veenendaal 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions