Waar kom je Beursvloer Veenendaal tegen?

< Ga terug

Beursvloer Veenendaal kent diverse partners om te helpen bij de werving van deelnemers. Die zetten we hieronder graag in het zonnetje. De Beursvloer kent namelijk twee doelgroepen die welkom zijn op het Beursvloer-event te weten; vrijwilligersorganisaties met een hulpvraag en bedrijven met een aanbod. 

Op Beursvloer Veenendaal zijn (vrijwilligers)organisaties die zich inzetten voor inwoners van Veenndaal van harte welkom. Zij mogen tijdens het Beursvloer-evenement hun meest dringende hulpvragen op het gebied van menskracht, materialen, marketing, expertise stellen. 

Bedrijven en ondernemers uit Veenendaal die graag iets willen beteken voor de Veenendaalse samenleving komen ook naar de Beursvloer. Zij hebben aanbod van expertise, materialen of menskracht.

Doelstelling is dat men tijdense het Beursvloer-evenement met elkaar in gesprek gaat om te kijken of vraag en aanbod matchen. 

Voorbeeld:
De scouting heeft een lekkage in het dak en zoekt een bedrijf dat wil onderzoeken wat het probleem is en het probleem mogelijk verhelpt. Op de Beursvloer vinden ze een bouwbedrijf dat hiertoe bereid is. Als tegenprestatie organiseert de scouting een outdoor teambuilding voor de medewerkers van het bouwbedrijf want daar zijn zij namelijk erg goed in. 

Om Veenendaalse organisaties en bedrijven te bereiken helpen de volgende partijen ons deze boodschap te verspreiden:
 

Veens Welzijn Veens Welzijn.nl NIEUWS

Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal https://boveenendaal.nl/evenementen/beursvloer-veenendaal/

#DITISVEENENDAAL https://www.ditisveenendaal.nl/beursvloer-veenendaal

Gemeente Veenendaal verspreidt onze boodschap via de digitale KOM-borden op diverse plekken in Veenendaal

< Ga terug
Beursvloer Veenendaal 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions