Succesvolle Beursvloertraining bij TraineesPoint

< Ga terug

Dinsdagavond 16 april 2019 vond bij TraineesPoint aan de Wiltonstraat in Veenendaal dé Beursvloertraining plaats. Een groep van maatschappelijke organisaties werden hierbij voorbereid op hun deelname aan de Beursvloer. Zaken als: Wat is een goede hulpvraag? Hoe maak ik een match? Wat zijn ludieke of creatieve tegenprestaties? en Hoe ga ik mijn organisatie en mijzelf straks pitchen? kwamen aan de orde. 

In een tijdsbestek van zo’n 2,5 uur nam projectleider van Beursvloer Veenendaal, Angelique Ottens, de deelnemers mee in de wereld van samenwerken met het bedrijfsleven. Het was mooi om te zien dat de voorzitster van Bouwdorp Veenendaal, die al negenmaal aan de Beursvloer heeft deelgenomen, nieuwe dingen heeft geleerd en zo effectiever kan gaan matchen op de Beursvloer op 13 juni in Van der Valk Hotel.

Hoewel de training met name bedoeld is om deelnemers voor te bereiden op het Beursvloer evenement, geven deelnemers terug dat het hen ook helpt op in het dagelijkse werk. Het ‘omdenken’ van geld naar middelen, materialen, expertise, helpende handen en netwerk als ook het leren zien wat bedrijven eraan hebben om samen te werken met maatschappelijke organisaties, geeft nieuwe inzichten.

Na de pauze gingen de organisaties met elkaar aan het werk met hun hulpvragen, tegenprestaties en pitch. De avond werd afgesloten met een pitch van Quarijn en Vluchtelingenwerk. 

Maatschappelijke organisaties werkzaam in Veenendaal kunnen zich nog tot 26 mei aanstaande aanmelden voor deelname aan de Beursvloer. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via www.beursvloer-veenendaal.nl

Beursvloer 2021 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions