AANMELDEN

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over jouw aanmelding!


 

Bedrijven

Bedrijven, zelfstandig ondernemers, onderwijs- en overheidsinstellingen, businessclubs of serviceclubs actief in de Gemeente Veenendaal die hun kennis, handjes, materialen, faciliteiten en netwerk willen delen met maatschappelijke organisaties uit Veenendaal kunnen zich hier aanmelden voor deelname aan Beursvloer Veenendaal. 

Ga je voor het eerst meedoen en twijfel je aan wat je zoal kunt aanbieden? Bel even met Angelique Ottens, projectleider Beursvloer Veenendaal op 06-38351304. Want wat voor jou een kleine moeite is, is voor de ontvanger van groot belang. Het gaat vaak om de kleine dingen die het verschil maken.

Na je aanmelding ontvang je regelmatig informatie over het Beursvloer evenement. Een week voor het evenement krijg je de hulpvragenlijst toegezonden waarin alle ingediende hulpvragen van de organisaties staan vermeld. Dit geeft inzicht in waar organisaties mee geholpen zijn. Echter het zijn zeker niet alle vragen die er leven en uit ervaring weten we dat tijdens de gesprekken op de Beursvloer zelf, vele matches tot stand komen. Gewoon door met elkaar in gesprek te gaan en te onderzoeken of er een match mogelijk is.

Organisaties bereiden zich voor en zien jouw bedrijf op de website staan. Het is daarom van belang om na je aanmelding ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aanwezig bent op het Beursvloer evenement. Mocht dat om wat voor reden ook niet lukken dan gaan we er vanuit dat je je laat vervangen door een collega. Zo is jouw bedrijf vertegenwoordigd op de Beursvloer voor het maken van matches.

Klik hier om je aan te melden als aanbieder (bedrijf) >

Maatschappelijke
organisaties

Maatschappelijke organisaties (stichting, vereniging, vrijwilligersorganisatie) actief in de Gemeente Veenendaal met één of meerdere hulpvragen op het gebied van kennis, handjes, middelen, materialen of netwerk kunnen zich hier aanmelden voor deelname aan Beursvloer Veenendaal. 

Op het aanmeldformulier vul je minimaal één hulpvraag in zodat je zeker bent van deelname. Ter inspiratie: een workshop over social media; hulp bij het aanvragen van subsidies; een laptop; helpende handen om de tuin op te knappen... 

Wij sturen ruim een week van tevoren de hulpvragenlijst naar alle deelnemende bedrijven, zodat zij een idee hebben van wat er gevraagd wordt. Op de Beursvloer ga je in gesprek met deze bedrijven om te kijken of zij jouw hulpvraag kunnen invullen. Het gaat daarbij niet om zoveel mogelijk matches binnen te halen maar om goede matches die daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Uiteraard heb je zelf ook iets te bieden (tegenprestatie) in de vorm van een verzorgde lunch, locatie voor een bedrijfsmeeting, een rondleiding in je organisatie of iets dergelijks. Doel is dat er mooie samenwerkingen en duurzame relaties ontstaan.

Bedrijven rekenen op jouw komst. Je staat tenslotte vermeld op de website en straks op de hulpvragenlijst. Komt er op het laatste moment iets tussen en kun je niet aanwezig zijn op het Beursvloer evenement dan gaan we er vanuit dat je je laat vervangen door een collega.

Klik hier om je aan te melden als vrager (organisatie) >


VRIENDEN

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions