Geslaagde training

< Ga terug




Donderdag 1 september hebben 15 personen de Beursvloertraining gevolgd. Doel van de training is maatschappelijke organisaties voorbereiden op hun deelname aan het Beursvloer-evenement.

In een mooie ruimte in de Cultuurfabriek in het centrum van Veenendaal ontvingen wij diverse organisaties voor de Beursvloertraining. Zo waren daar Stichting Present en Stichting HipHelpt. Maar ook Stichting Oog voor Iedereen, Zidiris en VPTZ Berkenstein. Er waren ook mensen van Veens Welzijn en wijkcentrum De Driehoek. 

Na een kennismakingsronde vertelde Angelique Ottens (trainer) alles over het Beursvloer-evenement en hoe het straks op 20 oktober in zijn werk gaat. Na de pauze was er uitleg over wat goede hulpvragen zijn en daarbij gaf Angelique een groot aantal voorbeelden van goede en minder goede hulpvragen maar kwam zij ook met een legio aan voorbeelden van matches. Hierna gingen de deelnemers in groepjes et elkaar aan de slag om te komen tot goede hulpvragen, leuke en creatieve tegenprestaties en werd er geoefend met een pitch.

Rond de klok van 17.00 uur gingen de deelnemers tevreden naar huis. Klaar voor hun aanmelding en deelname aan Beursvloer Veenendaal. Missie geslaagd!

 

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions